Detachering

Detachering is een ideale oplossing bij seizoensarbeid en projecten met een langere looptijd. En bij Abido People B.V. kunt u natuurlijk terecht voor personeel op detacheringsbasis. Vrijwel al onze kandidaten hebben een dienstverband bij Abido People B.V., zodat we deze mensen gemakkelijk bij u kunnen detacheren.

Is detachering de juiste oplossing?

Detachering werpt pas echt haar vruchten af als de duur van een dienstverband vooraf vastgesteld is. Bovendien gaat het vaak om specialistische klussen. Als u de selectie daarom zelf wilt uitvoeren, is dat natuurlijk geen enkel probleem.

 Zekerheid voor alle partijen

Een dienstverband in de vorm van detachering biedt meer zekerheid dan werk op uitzendbasis. Bij uitzendwerk kan het dienstverband min of meer op elk moment opgezegd worden. Zelfs bij ziekte. Bij detachering is de duur van de werkzaamheden echter vooraf vastgelegd. Dat is prettig voor zowel werknemer als werkgever.

Oplossing op maat

Normaal gesproken sluit Abido People B.V. samen met de opdrachtgever en de werknemer een overeenkomst voor de gehele duur van de opdracht. De vergoeding is daarbij afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst van het salaris, maar ook van de duur van het project en de manier waarop de selectie tot stand komt. Daarom maakt Abido People B.V. graag samen met u een maatoplossing.

Werving en selectie

Bent u op zoek naar de ideale kandidaat voor een functie binnen uw organisatie? Dan gaat Abido People B.V. graag voor u op zoek. U hoeft niet meer zelf te adverteren of eindeloze gesprekken te voeren, maar kunt zich helemaal concentreren op uw bedrijf. Abido People zorgt ervoor dat uw vacature snel wordt opgevuld door de juiste medewerker.

Werkwijze

Bij onze zoektocht naar de juiste kandidaat nemen we de functieomschrijving als uitgangspunt. We stellen samen met u een uitgebreide profielschets op. En als we eenmaal weten wie u zoekt, gaan we die persoon vinden. Eerst kijken we daarvoor in ons