Uitzend service

Abido People B.V. kent zijn krachten. Van iedere kandidaat die zich bij ons aanmeldt, stellen we een uitgebreide profielschets op. Dat begint met een cv, welke opleidingen en werkervaring heeft de kandidaat? En wat zijn de capaciteiten en ambities?
We gaan op zoek naar talenten, brengen de mentaliteit en motivatie in kaart en doen navraag bij referenties. Om een totaalbeeld te krijgen van de kandidaat, kunnen we ook vaardigheids- en capaciteitstesten afnemen. Bij Abido People B.V. profiteert u dus van een grondige aanpak, die de basis vormt voor perfecte match.

Vinger aan de pols

Natuurlijk houdt Abido People B.V. contact met u en de uitzendkrachten. We willen weten of alles naar wens is en als dat niet zo is, zorgen we voor een doeltreffende oplossing.

Snelle en goede selectie

Hebt u tijdelijk een extra medewerker nodig? Dan vindt Abido People B.V. voor u de juiste kandidaat. Op basis van uw functieomschrijving en eisen met betrekking tot leeftijd, opleiding en ervaring stellen we snel en daadkrachtig een selectie van geschikte kandidaten samen.

Duidelijkheid

De uitzendservice van Abido People staat voor duidelijkheid. Zowel voor u als voor de uitzendkrachten. Alle medewerkers krijgen een formulier waarop de gewerkte uren overzichtelijk worden bijgehouden. Daarna worden deze uren iedere week op een heldere manier gefactureerd, zodat u in één oogopslag kunt zien of de gehanteerde tarieven kloppen. Bovendien kunnen we ook periodieke overzichten verzorgen

Communicatie vooraf

Arbeidsomstandigheden en de veiligheid van onze uitzendkrachten staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom informeren we onze mensen van tevoren over het bedrijf waar ze gaan werken. Zo voorkomen we verrassingen en hoeft u nieuwkomers veel minder uit te leggen. Als hulpmiddel gebruiken we een richtlijnenformulier, waarop we samen met u belangrijke zaken zoals regels, procedures, kledingvoorschriften, roken, werktijden en pauzes vastleggen. We nemen deze richtlijnen met iedere nieuwe kracht door en laten het formulier ter bevestiging ondertekenen.

Kwaliteitsgarantie

Abido People B.V. doet er alles aan om de kwaliteit van de uitzendkrachten te waarborgen. Toch kan het zo zijn dat al binnen één dag aantoonbaar is dat een persoon niet voldoet aan de vereiste normen. In dat geval komen wij u tegemoet. We brengen de gewerkte uren met een maximum van acht uur zonder opslag in rekening en factureren alleen het vastgestelde bruto uurloon en de bijbehorende loongebonden kosten. En we zorgen er natuurlijk ook voor dat u zo snel mogelijk over een goede vervanger beschikt.